Thursday, December 9, 2010

Proton Concept - Proton Pahlawan

Salam sejahtera kpd semua... aku berbangga dgn proton kerana blh men"design" kereta2 sehebat ini, walaupun sekadar "concept car", walaubagaimanapun tahniah diucapkan. Ada diantara kereta-kerata tersebut sudah ada dipasaran (rasanye). cuma tunggu balance yg lain mcm proton Tuah yg agak cun berbanding yg lain.. (selera aku)





























































































































































8 comments:

-aNida OtHmaN- said...

adMIRE ngan TUAH.....wooooo kalO dapat ni mahu diaa LENA dalam ketaa takMoo kuaq..kuaq dh..hahahaha

afee ali said...

belikan saye proton lekir! hee :D

coodeang said...

Nak jebat! nak jebat!

absolutely emy said...

wah.. cantik2..

little cart00n said...

tah bila dpt beli kete macam tu..
heeeeeeeeee

Abu Luqman said...

salam ziarah ...bila nak boleh beli tak tau la

[AidA_aKiN] said...

wahhh~chanteekkkk~
dh ade di pasaran ke?
xpenah taw pn...huhu

bio-aura-murah said...

Ala.. Proton Jebat tu kan mcm proton inspira.. pastu Proton Kasturi tu kan mcm Saga Baru.. tul tak.. aku agak je.. sbb byk persamaan..

Post a Comment